De naam ILEANDER is een variatie op de Amerikaanse naam Ilandere. De naam vindt zijn oorsprong in het Baskisch en betekent: 'Maan Vrouw'. ILEANDER wordt geleid door Gia Smits-Geleijn.

 

Na mijn studie Nederlands Recht aan de Universiteit in Leiden ben ik werkzaam geweest in diverse functies, met de nadruk op strategie en juridische zaken. Na de opleiding International Master of Business Administration (I-MBA) op Nyenrode University heb ik gewerkt bij een tweetal internationale financiŽle instellingen. Hier heb ik ervaring opgedaan op het gebied van strategie, marketing en communicatie.

 

Tijdens een gedwongen sabbatical kwam het idee een eigen bedrijf te starten waarin ik mijn kennis, ervaringen en interesses kan combineren. Mijn kracht zit vooral in het kunnen inleven in de persoon en de situatie.

 

Wat is verder interessant om over mij te weten? Ik ben geboren in 1965 (Ram, met Stier als Ascendant), zeer gelukkig getrouwd en samen met mijn man de trotse verzorgster van zes Siamese katten (Sagu, Raistlin, Yuri, Yulan, Quinn en CeeJay). Mijn lievelingskleuren zijn paars, groen en goud en ik ben een Enneagramtype 4.

 

Wil je meer over mij weten? Neem vrijblijvend contact op via 06 - 46 171 191 of mail naar gia@ileander.nl.